Газові модульні котельні: Перспективне та сучасне рішення

Сучасні технології дозволяють спростити сегмент застосування газового опалення, зробивши його більш вигідним та комфортним. Наприклад, газові модульні котельні — це відмінне рішення для постачання води та тепла не тільки на об'єкти житлового будівництва, а й в промислові підприємства. Традиційні газові котельні стаціонарного типу поступово зміщуються модулями, що легко транспортуються, з компактними розмірами і високою потужністю.

Що таке газова модульна котельня?

газові модульні котельні

Такі вироби створюються на заводах та включають один або кілька блоків. Модульна конструкція представляє повноцінний набір необхідних для будь-якої котельні елементів:

  • пальники;
  • казани;
  • насосну систему;
  • різну автоматику регулювання роботи;
  • фільтри та клапани;
  • сигналізатори, що вказують на показник загазованості;
  • систему підготовки води та забезпечення теплом.

Газові котельні модульно-блокової конструкції використовуються для теплопостачання та забезпечення гарячою водою об'єктів різного призначення. Принцип роботи такого пристрою досить простий: за допомогою пальників запалюється та підтримується вогонь у казані з водою, а насоси переганяють нагріту воду у систему водопроводу. Холодна вода, яка потрапляє в модульну котельню, перетворюється на гарячу і розходиться трубами. Причому нагрівання води може досягати показників від +95 С0 до +115 С0.

Котельня даного типу оснащується димарем з якісної сталі, який монтують різними методами:

  • кріплення на розтяжках;
  • монтаж на спеціальній металоконструкції (феремі);
  • самонесуча труба.

Щоб котельня повноцінно виконувала всі поставлені завдання, варто замовити індивідуальний проект конструкції, погодити виріб, отримати сертифікати на котельню та обладнання. Довірити ці процеси краще професіоналам, які спроектують, узгодять та встановлять газову модульну котельню будь-якого типу.

Компанія «Техноінком» може запропонувати найефективніші рішення, включаючи якісні модульні газові котельні з надійних матеріалів та із застосуванням сучасного обладнання. Така котельня прослужить багато десятиліть.

Переваги модульно-блочних котелень

  1. Такий об'єкт стане чудовим інструментом для зниження тепловтрат і скорочення витрат на використання теплотрас. Крім того, можна легко підлаштовуватися під найвигідніші умови експлуатації за допомогою автоматичного регулювання системи.
  2. Швидке виготовлення та монтаж.
  3. Відсутність потреби дорогого будівництва капітальної будівлі.
  4. Перевозити конструкцію можна за допомогою будь-якого транспорту.
  5. Автоматизація всіх процесів. Можна відмовитися від витрат на обслуговуючий персонал. Контролювати роботу можна на відстані, оскільки всі актуальні відомості надходять на комп'ютер.